YARDIMLAŞMAK GÜZELDİR

KOCAMAN YÜREKLİ MİNİKLERDEN ANLAMLI YARDIM

22.03.2024 36

Okulumuzda, okul aile birliğinin organize ettiği ve  katılımın tamamen gönüllülük esasına göre olduğu "Yardımlaşmak Güzeldir" temalı faaliyet gerçekleştirildi. Gönüllü velilerimiz tarafından okula gönderilen gıda maddeleri bizzat öğrencilerimiz tarafından koli içine yerleştirildi. İçinde temel gıda maddelerinin olduğu yaklaşık 30 koli, tespit edilen ihtiyaç sahiplerine öğretmenlerimiz ve yardımcı personelimiz tarafından büyük bir hassasiyetle tesilm edildi.Bu örnek güzel etkinliğin tüm aşamalarında gönüllü olarak çalışan destek veren herkese teşekkür ediyoruz.

Organizasyonu sağlayan okul aile birliğine;

Gıda maddelerini temin edip okula gönderen, ihtiyaç sahiplerinin tespitinde ve kolilerin yerlerine ulaştırılmasında destek olan gönüllü velilerimize;

Kolilerin temini ve koordinasyonu sağlayan okul idaremize;

Gıda maddelerini okula getiren ve koliye yerleştiren sevgili öğrencilerimize;

Kolilerin düzenlenmesinde, taşınarak araç içine yerleştirilmesinde ,ulaşımda,teslimatta ve diğer işlerde gönüllü olarak çalışan destek olan öğretmenlerimize;

Bu süreçte gönüllü olarak her türlü desteği veren memur ve yardımcı personelimize,bütün okul çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

22-03-2024

22-03-202422-03-202422-03-202422-03-2024